Hopp til hovedinnhold
Logo som leder til forsiden

Webinar: Kunnskapsbaserte råd og verktøy for å lykkes med implementering

Introduksjon til implementering som vitenskap og praktisk fagfelt, og råd om implementering i tjenester for barn og unge med implementere.no som hjelpemiddel.

Detaljer

  • Pris: Gratis
  • Antall kursdager: 1
  • Påmeldingsfrist:

Vi gir en kort introduksjon til implementering som vitenskap og praktisk fagfelt. Først vil vi si litt om hvorfor implementeringsvitenskap er blitt så sentralt for forbedring i samfunnet, med særlig fokus på psykisk helse og velferdstjenester for barn, unge og familier. Så gir vi en kort gjennomgang av viktige begreper og elementer innen implementering og praktisk implementeringsteori. Videre vil vi gi kunnskapsbaserte råd om implementering ute i tjenestene. Rådene er basert på både implementeringsforskning og praktiske erfaringer.

Webinaret vil gjennomgående belyse implementere.no som praktisk implementeringsressurs og vi vil gi eksempler på hvordan verktøy i implementere.no kan hjelpe deg med å ivareta viktige elementer i god implementering.

Webinaret vil ikke gi deg en fasit på hvordan du lykkes med implementering, men du kan forvente matnyttige tips, forståelser, og verktøy som kan styrke ditt implementeringsarbeid.

Webinaret holdes av Thomas Engell og Joshua Patras

Målgruppe

Dette webinaret er relevant for alle som er involvert i implementeringsarbeid innen tjenester for barn, unge og familier. Det gjelder uavhengig av om du implementerer tiltak, retningslinjer, veiledere, teknologier, systemer eller andre ting som innebærer endringer i hvordan dere jobber.

Kommende kurs

  • Kursdager:
    Hvor:Digitalt (Zoom)
    Pris:

    Gratis

    Påmeldingsfrist: